„PLANETA SPORT“ обезбеђује значајан попуст за пензионере

Image

9. 8. 2023. У оквиру пројекта Пензионерска картица потписан је Споразум о сарадњи између Фонда ПИО и компаније “Planeta Sport“ DOO, која је једна од највећих малопродајних ланаца спортске опреме у Србији.

Захваљујући овом споразуму, корисници пензионерских картица ће моћи да остваре попусте у неком од 100 продајних објеката “Planeta Sport”,  осим “Planeta sport Outlet”, у чак 59 градова широм Србије. Од 1. октобра, када почне примена пензионерских картица, сви корисници ће уз ову картицу моћи да оставре попуст 10% на артикле који су означени као већ снижени, и чак 20% на целокупан асортиман обележен ознаком „нова колекција пролеће-лето“ и “нова колекција јесен-зима“ у малопродајним објектима “Planeta Sport”.

Како је јуче медијима изјавио директор Фонда ПИО Реља Огњеновић, до сада је потписано више од 350 споразума са различитим државним институцијама, компанијама и приватним сектором, бројни споразуми су у фази припреме за потписивање и сигурно је да ће до 1. октобра на овај начин бити обезбеђени значајни попусти за кориснике пензионерских картица у трговинским ланцима, апотекама, здравственим установама, културним и спортским институцијама, продавницама техничке робе, пекарама, прехрамбеним продавницама, занатским радњама и осталим друштвено одговорним правним субјектима.

Подсећамо пензионере да ће по основу својих пензионерских картица по истим условима  остваривати попусте у сваком правном лицу или предузетничкој радњи у Републици Србији с којом је Фонд потписао споразум, без обзира на пребивалиште, односно на филијалу која му врши исплату пензија. У поступку потрошње, односно при свакодневном плаћању роба и услуга, без обзира да ли је потрошња реализована у правном лицу које даје или не даје попуст за корисника Пензионерске картице, корисници ће остваривати право и на бодове, по основу којих ће касније моћи да остваре додатне бенефите у јавним предузећима или установама (библиотеке, музеји, позоришта, спортски центри, државне апотеке, бање ...) 

Подели

<