Почела примена Пензионерских картица

Image

1. 10. 2023. Од данас, 1. октобра, почиње примена Пензионерске картице Фонда ПИО нове генерације. 

Потписивањем споразума о сарадњи са друштвено одговорним компанијама, јавним предузећима, апотекама, здравственим установама, предузетницима, државним институцијама, занатским радњама, банкама, бањама и осталим правним субјектима који су се укључили у пројекат Фонда ПИО Пензионерска картица, обезбеђени су попусти и остале погодности за кориснике картица.

Преглед правних лица, са наведеним  попустима који су обезбеђени, доступни су на званичном сајту Фонда ПИО www.pio.rs/sr/privredni-subjekti, на мобилној апликацији  "Пензионерске картице" која је бесплатна за кориснике и доступна на мобилним уређајима у Play Store или App Store, као и на интернет сајту www.penzionerskekartice.pio.rs/. Корисницима је омогућена једноставна и вишеструка претрага у понуђеним базама, по месту, делатности или називу фирме.

Заједничким активностима државе, Фонда ПИО и привреде створен је амбијент који ће пензионерима, корисницима Пензионерске картице, омогућити бољи животни стандард и виши квалитет живота, што је и била полазна основа целог пројекта.

Подели

<