Потписан споразум између РФ ПИО и ДИС-а

Image

28. 4. 2023. У Дирекцији Републичког фонда ПИО 28. априла ове године потписан је Споразум о сарадњи између Фонда ПИО и Компаније ДИС, чиме се та компанија укључила у пројекат Пензионерске картице. Споразум су потписали директор РФ ПИО Реља Огњеновић и генерални директор Компаније ДИС, Иван Шулеић.

  • Компанија ДИС, као највећи домаћи трговински ланац, одлучила је да подржи пројекат нове Пензионерске картице. На тај начин омогућићемо најстаријим суграђанима да добију посебне погодности у ДИС маркетима и тако желимо да утичемо позитивно на побољшање квалитета њиховог живота. Све попусте које будемо давали објавићемо до 15. септембра. За почетак ће то бити стандардни попусти уз картицу али припремићемо и посебне персонализоване акције са акцентом на артикле које пензионери највише користе и посебно, само за ову картицу, омогућићемо да имају најнижу цену – рекао је генерални директор ДИС-а Иван Шулеић.

Директор РФ ПИО Реља Огњеновић истакао је да је неизмерно срећан што има част да у име Фонда ПИО потпише сарадњу са једним од највећих, ако не и највећим ланцем у Србији, Компанијом ДИС.

  • Овим путем смо показали да поред великог броја пензионера, бринемо да нам се и велики број друштвено одговорних компанија прикључи и подржи нашу акцију и самим тим оправдамо поверење наших пензионера и 600.000 њих колико се до сада пријавило. Позивам и остале друштвено одговорне компаније да се прикључе нашој акцији, подрже нашу Пензионерску картицу, а самим тим, подрже и наше пензионере – рекао је директор Фонда Реља Огњеновић.
Image
Image

Подели

<