Потписан споразум између РФ ПИО и Техноманије

Image

17. 5. 2023. У Дирекцији Републичког фонда ПИО данас је потписан Споразум о сарадњи између Фонда ПИО и Предузећа за производњу и трговину „Техноманија“ доо, чиме се та компанија укључила у пројекат Пензионерске картице. Споразум су потписали директор РФ ПИО Реља Огњеновић и директор Техноманије Горан Цветинов.

Овим споразумом успоставља се сарадња која ће омогућити пензионерима да уз Пензионерску картицу у Техноманији остварују додатне погодности од чак 20 % на све произвде из асортимана, осим на оне који су већ на попусту и на којима је означена коначна цена.

  • Менаџмент Техноманије је препознао погодности које нуди Пензионерска картица. Без икакве дилеме смо одлучили да се укључимо у пројекат, дајући велике бенефите нашим потрошачима, нашој највећој таргет групи – пензионерима. Имаћемо укупан попуст на цео асортиман од 20 одсто чиме доказујемо да је Техноманија, као највећа компанија у својој индустрији, која је распрострањена широм Србије, и друштвено одговорна компанија која даје бенефите нашим најстаријим суграђанима – рекао је Горан Цветинов, директор Техноманије.

 

  • Данас нове лепе вести за пензионере. Нови члан тима наше Пензионерске картице нове генерације јесте један од лидера на тржишту продаје беле технике, предузеће Техноманија, чијим представницима се овом приликом захваљујем. Показали смо, да поред одговорности државе у нашој држави постоји велики број друштвено одговорних компанија. Техноманија је изашла са великим попустом, што значи да је препознала важност да у овом тренутку стане уз своју државу, стане уз пензионере и да заједничким снагама омогућимо да наши пензионери живе данас боље него што су живели јуче – рекао је Реља Огњеновић, директор Фонда ПИО.

Он је додао да се до сада 620.000 пензионера пријавило за картице и подсетио да сви уговори који су потписани са друштвено одговорним компанијама стартују од 1. октобра када почиње примена пензионерских картица.  

Техноманија је лидер на тржишту Србије у области трговине на мало, електричним и електронским уређајима за домаћинство, са широким асортиманом производа у свих 80 продајних објеката које имају у Републици Србији. Значајан сегмент њихових купаца чине пензионери, тако да ће се овим споразумом омогућити најстаријима да кроз уговорени респектабилни попуст у великој мери побољшају квалитет живота.

Подели

<