Потписан споразум између РФ ПИО и „Zepter International“

Image

13. 6. 2023. Данас је у Дирекцији Републичког фонда ПИО потписан Споразум о сарадњи између Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање и Предузећа за производњу и трговину на велико и мало „ZEPTER INTERNATIONAL“, Београд, чиме се и та компанија придружила пројекту Пензионерске картице. Споразум су потписали директор РФ ПИО Реља Огњеновић и Драган Милошевић, директор у “ZEPTER INTERNATIONAL“. Драган Милошевић је похвалио пројекат Пензионерске картице и захвалио је директору Рељи Огњеновићу и свима који су га креирали.

– Данас је уприличено потписивање партнерског односа између компаније “Zepter” и Пензијског фонда. Надам се да ћемо ми, као компанија која у свом асортиману има производе који су данас вероватно најпотребнији јер задовољавају потребе за чистим ваздухом, здравим светлом, чистом водом и правилним и здравим начином припреме хране, успети да обезбедимо свим пензионерима широм земље да могу да са огромним погодностима и великим бенефитима купују производе, да уживају у квалитетнијем, дужем животу, а опет све то у склопу сарадње са Пензијским фондом који им је то омогућио. Желим да ова сарадња буде делотворна, да буде саткана од великог задовољства и корисника и свих нас који смо учествовали у овом пројекту - рекао је Милошевић.

Директор РФ ПИО, Реља Огњеновић, захвалиo je “ZEPTER“-у и осталим друштвено одговорним компанијама које су се придружиле пројекту Пензионерске картице.

– Данас настављамо са промоцијом Пензионерске картице тако што ширимо наш тим. Ширимо га лидерима у свом послу, великим компанијама и пре свега друштвено одговорним компанијама које стоје уз наше пензионере и стоје уз нашу државу. Јако ми је драго што је компанија “ZEPTER” видела важност овог нашег пројекта и нашла начин да изађе у сусрет са великим попустима и биће ми драго да и друге велике компаније следе пример и одговорност компаније “ZЕPTER“, а ми ћемо се свакако потрудити да нашим пензионерима сваког дана изађемо у сусрет са новим попустима и са новим друштвено одговорним компанијама које ће подржати нашу Пензионерску картицу.

Компанија „ZEPTER INTERNAТIONAL“ ће омогућити корисницима пензија да уз Пензионерску картицу остварују више од 20 одсто попуста на производе из њиховог асортимана, укључујући и могућност плаћања на више месечних рата.

Image

Подели

<