Потписан споразум са Ер Србијом

Image

02. 11. 2023. У Дирекцији Републичког фонда ПИО у Београду, 2. новембра, потписан је споразум о сарадњи између Фонда ПИО и националне авио-компаније Ер Србија, чиме је тим пројекта Пензионерска картица нове генерације добио још једног изузетно значајног члана.

Споразум су потписали Реља Огњеновић, директор Републичког фонда ПИО, и Јиржи Марек, генерални директор Ер Србије.

Корисницима Пензионерске картице овај споразум ће омогућити 15 одсто попуста на куповину авио-карата у пословници у тржном центру Галерија, као и преко Контакт центра Ер Србије, за летове на којима је национална авио-компанија оперативни превозник.

  • Ер Србија, као национална авио-компанија Републике Србије, увек са великим задовољством пружа услуге свим грађанима и Влади Републике Србије. Изузетно нам је задовољство што смо позвани да учествујемо у овој сјајној иницијативи и што можемо да понудимо повољније цене авио-карата за наше пензионере. Биће нам велико задовољство да их дочекамо на нашем лету. Имаће 15 одсто попуста на авио-карте, и бројне опције и могућности да путују на више од 80 дестинација које обухвата наша мрежа, да посете своју породицу, родбину, да иду на одмор, а ми ћемо наставити да унапређујемо наше услуге – изјавио је Јиржи Марек.

Он је казао да пензионери често посадама на летовима Ер Србије у повратку кажу да се, чим уђу у авион, осећају као да су већ стигли у Србију. Компанија Ер Србија, како је навео, изузетно цени мудрост и искуство које долази с годинама, и на свим летовима посада старије путнике дочекује с посебном пажњом и увек радо слуша све што желе да поделе.

  • Управо захваљујући њима научили смо да године нису препрека да се упозна свет и остваре снови. У годинама које следе, Ер Србија ће наставити да пензионерима буде поуздан партнер за путовања. Потрудићемо се да заједно стварамо нове успомене – рекао је генерални директор Ер Србије, Јиржи Марек.

Директор РФ ПИО Реља Огњеновић казао је да је приступ Ер Србије пројекту Пензионерска картица једно од највећих појачања.

  • Одговорност коју држава Србија и Републички фонд ПИО осећају према пензионерима, и тежња да пензионери живе боље, не огледа се само у константном повећању пензија, које је већ кренуло за 5,5 одсто, и у помоћи од 20.000 динара, већ и у пројекту као што је Пензионерска картица. Тим државе Србије, Министарства финансија, Фонда ПИО, Привредне коморе Србије, ради на томе да овакви играчи, државне компаније које су некада биле у минусу а сада су у изузетном плусу, могу да дају озбиљне и одговорне попусте, и да ми заједно наставимо да живот наших пензионера чинимо бољим, лакшим и успешнијим, да њихово златно доба проведу онако како заслужују, да уживају и путују нашом највећом авио-компанијом, али и „Србија возом” – рекао је Реља Огњеновић и најавио нове попусте и бенефите за пензионере у наредним недељама.
Image
Image

Подели

<