Служба 1 Нови Београд привремено на адреси Венизелосова 31, на Дорћолу

Image

24. 4. 2023. Због неопходне реконструкције објекта, од среде, 26. априла 2023. године, Служба Филијале за град Београд 1, привремено се измешта из Булеварa уметности 10 на Новом Београду, на нову адресу – Венизелосова 31 на Дорћолу. Реконструкција се обавља како би се обезбедили бољи услови за коришћење услуга и остваривање права осигураника и корисника, као и бољи технички услови за рад запослених.

До уторка, 25. априла, до 12.00 часова, шалтерска служба ће радити паралелно, на обе адресе, а након тога само у Венизелосовој 31.

Вештачења по захтевима за помоћ и негу другог лица и телесно оштећење корисника из Београда, која су се обављала у Булевару уметности 10, од 1. марта 2023. године, обављају се у Венизелосовој 31, како се и наводи у позивима за вештачење које корисници добијају.

Без обзира на сукцесивно измештање Службе Филијале за град Београд 1 и осталих организационих јединица Фонда које послују на истој адреси, посао се све време несматано обавља, без прекида у раду.

Очекује се да ће Служба Филијале за град Београд 1, као и друге организационе јединице Фонда ПИО које послују на истој адреси, током лета 2024. године наставити са радом на старој адреси, у Булевару уметности 10, када ће се, према плану, завршити реконструкција.

Image
Image

Подели

<