Потписани споразуми између Фонда ПИО и апотекарских установа

Image

4. 7. 2023. Данас је у Дирекцији Републичког фонда ПИО, Реља Огњеновић, директор Фонда потписао споразуме о сарадњи између Републичког фонда за пензијско и инвалидско осигурање и апотекарских установа. Апотекарске установе које су подржале пројекат Пензионерске картице су “Апотека Београд“, „Наша Апотека“ Београд, „Сунце“ Београд-Земун, “Ива“ Обреновац, „Гениа“ Београд, „Alhemi Pharm“ Барајево, „Оаза аздравља“ Београд, “Вегафарма“ Ваљево.

  • Руководећи се одговорном политиком и ослушкујући жеље пензионера, данас смо потписали нових осам споразума са апотекарским установама које имају преко 230 продајних места. Ово је још један од начина на који показујемо да нам је борба за бољи живот пензионера императив и да поред повећања пензија које је обезбедила Влада Републике Србије, а за које сад већ могу да кажем да је традиционално два пута у току године, и на овај начин гледамо да олакшамо свакодневни живот пензионера и да они данас живе боље него што су живели јуче. Хоћу да се захвалим свим друштвено одговорним компанијама, посебно апотекама које су изашле у сусрет и подржале пројекат наше Пензионерске картице нове генерације, јер само јединствени и заједно можемо да ову Србију гурамо напред - рекао је Огњеновић.

У име апотекарских установа, в. д. директор Апотекарске установе „Апотека Београд“, Никола Прелевић, захвалио је Фонду ПИО и директору на оваквој иницијативи.

  • Апотекарска установа „Апотека Београд“ ће се увек одазвати на овакву иницијативу, поготово на оне иницијативе које имају социјални карактер. Ја мислим да је то, како наша жеља, тако наша обавеза, с обзиром да смо ми једина државна апотека чији је оснивач град Београд. Тако да имамо добру вољу за сарадњу и увек ћемо бити ту за неке будуће иницијативе - рекао је Прелевић.

Апотекарске установе са којима су потписани споразуми понудиће корисницима пензионерских картица попусте у распону од 5 до 20 одсто у више од 230 продајних објеката.

Image
Image
Image
Image
Image
Image

Подели

<