Политика приватности и услови коришћења апликације "Пензионерска картица".

Услови коришћења за мобилну апликацију "Пензионерска картица" 

Прихватање Услова: Коришћењем ове апликације прихватате ове Услове коришћења у целости. Ако се не слажете са овим Условима, немојте користити апликацију. 

Интелектуална својина: Апликација и сви њени садржаји су заштићени ауторским правима и другим правима интелектуалне својине. Не смете репродуковати, дистрибуирати или модификовати садржај апликације без наше изричите сагласности. 

Лична одговорност: Ви сте одговорни за тачност и комплетност информација које пружате приликом коришћења апликације. 

Измене и Прекиди: Задржавамо право да у било ком тренутку изменимо или прекинемо апликацију без претходне најаве. Нећемо бити одговорни за било какве последице произашле из таквих измена или прекида. 

Ограничење одговорности: Апликација се пружа "каква јесте" и не гарантујемо да ће бити беспрекорна или непрекидна. Не сносимо одговорност за евентуалне губитке или штете проистекле из коришћења ове апликације. 

Промене Услова: Задржавамо право да повремено ажурирамо ове Услове коришћења. Наставак коришћења апликације након таквих промена сматраће се вашим прихватањем нових Услова. 

Ако имате било каква питања или недоумице у вези са политиком приватности или условима коришћења, слободно нас контактирајте путем kontakt@pio.rs. 

 

Политика приватности за мобилну апликацију "Пензионерска картица" 

Последње ажурирање: 22.09.2023. године. 

Добродошли у мобилну апликацију "Пензионерска картица". Ова политика приватности има за циљ да вам пружи информације о начину на који се ваша приватност штити приликом коришћења ове апликације. Важно нам је да се осећате сигурно током интеракције са нашом апликацијом, стога вас молимо да пажљиво прочитате следеће информације. 

Прикупљање Података: 

Ова апликација не прикупља личне податке од корисника. Не захтевамо и не тражимо ваше име, контакт информације, финансијске податке или било које друге личне информације. 

Аутоматски Генерисани Подаци: 

Током вашег коришћења апликације, могуће је да се генеришу одређени технички подаци, као што су информације о уређају, верзија апликације, језик подешавања и слично. Ови подаци се користе искључиво за унапређење перформанси и функционалности апликације. 

Колачићи и Праћење: 

Апликација не користи колачиће ни технологије праћења како би пратила ваше активности или понашање унутар апликације. 

Безбедност: 

Иако не прикупљамо личне податке, ми предузимамо одговарајуће техничке и организационе мере како бисмо заштитили све податке које апликација генерише током вашег коришћења. 

Ограничење одговорности: 

Апликација "Пензионерска картица" пружа се "каква јесте" и ми не сносимо одговорност за евентуалне губитке или штете које могу проистећи из коришћења ове апликације. 

Промене Политике приватности: 

Задржавамо право да повремено ажурирамо ову Политику приватности. Све промене ће бити објављене унутар апликације, стога вас подстичемо да редовно проверавате ову секцију како бисте били информисани о евентуалним променама. 

Ако имате било каква питања или недоумице у вези са овом политиком приватности, слободно нас контактирајте путем kontakt@pio.rs. Ваша приватност је важна и радујемо се што користите апликацију "Пензионерска картица". 

Подели

<