Сусрети директора фондова ПИО у Теслићу

Image

13. 6. 2024. Делегација Републичког фонда ПИО учествовала је на традиционалним 14. Сусретима директора фондова/завода за пензијско/мировинско и инвалидско осигурање држава насталих на простору бивше СФРЈ, одржаним у Теслићу, у Републици Српској, од 10. до 12. јуна ове године.

Фонд ПИО на овим сусретима представљали су директор Фонда Реља Огњеновић, заменик директора РФ ПИО др Александар Милошевић, директорка Сектора за финансијске послове, Бојана Поповић, директор Сектора за остваривање права из ПИО, Владимир Станковић, и директор Сектора за информационе технологије, Машан Булатовић.

Састанак директора носилаца обавезног пензијског осигурања ове године тематски је био фокусиран на изазове у електронској размени документације између носилаца осигурања, односно на потребе и могућности беспапирне комуникације и пословања у савременом свету.

Основне теме састанка биле су електронско пословање и сврха успостављања електронске размене података који су од значаја за остваривање и коришћење права из пензијског и инвалидског осигурања.

Image
Image

Подели

<