Дан Фонда ПИО: награђени сви запослени који раде на Косову и Метохији

Image

11. 10. 2024. Поводом обележавања Дана Фонда ПИО, 10. октобра, који се у последње три године обележава уручивањем повеља најбољим радницима из свих организационих јединица, по одлуци директора Фонда најбољима је ове године проглашено и свих 60 запослених у РФ ПИО који раде на територији АП Косова и Метохије у знак подршке и јасне поруке да Фонд мисли на њих и одаје им признање за труд и залагање да се пословни процеси одвијају упркос притисцима којима су свакодневно изложени.

  •  То је само један мали гест да покажемо да њихова држава, наша држава, Република Србија, стоји уз њих, да њихов Републички фонд ПИО стоји уз њих, а да се њихова борба види не само у Београду, већ и ван границе ове земље, да је њихова воља за опстанак и останак на Косову и Метохији несаломива и да они најбоље знају да за Србе и државу Србију предаја никад није била и никад неће бити опција – нагласио је директор Републичког фонда ПИО Реља Огњеновић.

У име запослених на територији АП Косово И Метохија, директор Службе Дирекције Фонда са седиштем у Приштини, др Игор Симић, рекао је да су упркос свим дешавањима и притисцима, ојачани и Служба Дирекције Фонда, све филијале и сви запослени.

  •  Мој највећи успех као директора је што је захваљујући запошљавању људи на простору Косова и Метохије, за време директора Реље Огњеновића, рођено више од 20 беба унутар Фонда ПИО – истакао је др Игор Симић.

Подели

<